Gastenboek


Laat een bericht achter

23-08-2018 @ 19:28 MyrnaDavies
S. Welke Titan Gel?Titaangel van de nieuwe hormoonkern bevat een speciaal voor m ontwikkeld voedingssupplement, nietwaar?Titan gel vs. bewonderaars verantwoordelijk voor de effecten van het product?Actieve bijvoeglijke naamwoorden van Titan Gel zijn ontworpen om het met verwondering in uw penis te gebruiken. <a href="http://elmacho.xyz/titan-gel-in-nederland-echte-reviews-en-resultaten-hoe-te-gebruiken-en-hoe-te-bestellen#1">Productbeschrijving</a> Als een resultaat, je leven, kan bijna volledig vrij van stress, en u zult in staat zijn om gemakkelijk en constructief door een stressvolle situatie die zal verschijnen in je leven. Als u wilt weten hoe dat te doen – hier is de link voor de gratis e-boek dat u kunt leren hoe te om het te doen.
26-06-2018 @ 21:23 Henriëtta1Kloosterman
Het heeft absoluut geen geur, dat is geweldig . vooral voor het slapengaan. Het absorbeert snel in de huid en maakt het glad en zacht voelen. Het lijkt erop dat mijn huid beter gehydrateerd is dan met andere crèmes ! Ik hou van Hendel’s Garden Goji Cream! Hendel's Garden Goji Cream is prachtig - een zeer rijke hydraterende crème die onmiddellijk in de huid gaat en het bllijft glad en mooi de hele dag. <a href="https://officialgojicream.com/nl#6">https://officialgojicream.com/nl#6</a> Janine. Dankzij deze creme ziet uw gezicht er altijd verzorgd uit zonder dat u daar veel tijd aan hoeft te besteden. Laat deze kans niet schieten en koop het nu. Goji Cream werkt het, hoe gebruiken? Deze crème is speciaal ontworpen om snel en eenvoudig een mooi gezicht te garanderen. Wanneer de creme op een zorgvuldig gereinigde huid wordt aangebracht dan biedt het meteen resultaat . verkiezingen <a href="https://officialgojicream.com/">https://officialgojicream.com</a> Bevat saponine, een bioactieve, en SPF 15 te beschermen tegen de zon. U kunt het gebruiken voor zowel dag en nacht als u te controleren dat u de huid meer of minder droog. Goji Cream kosten van 22 tot 24 euro. De catalogus van producten van Goji Cream zuur hyaluronzuur bestaat uit de volgende vier producten. Natuurlijk, er zijn andere kwaliteit en u kunt zien dat hun beschrijvingen in de volgende sectie.
07-02-2017 @ 13:42 Ineke van der Sar
Beste Akke,
je hebt vroeger in Rotterdam-Zuid voor mij weekendwaarnemingen gedaan.
Ik ben met pensioen en woon in Leiden. Ik heb nog een NHG-onderzoekbank over, en nog vele andere spullen.
Misschien heb je er wat aan dan kom ik het gratis brengen. Misschien vind je het leuk om eens aftespreken, ik woon op Witte Sngel 53 2311BL,tel 0653381050.
Hartelijke groeten ineke
Naam:
E-mail:

Verificatie*

Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.

Patiënteportaal

Wij hebben ook een patientportaal.

Ga nu hier naar het patientportaal


Op reis

Deze praktijk is geregistreert als LCR-erken vaccinatie centrum. Via onderstaande snelkoppelingen vindt u snel de benodigde informatie voor u op reis gaat. 

- Tips voor-, tijdens- en na uw reis

- Wat neem je mee op reis?

- Belangrijkste besmettingsgevaren op reis

- Prijslijst vaccinaties

- Formulier aanvraag vaccinaties